Política

URGENT: Carrizosa i La Lore es revolucionen pel tercer grau als presos polítics i hi posen Jordi Pujol pel mig

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acusat el president de la Generalitat, Quim Torra; l'exvicepresident Oriol Junqueras i la consellera de Justícia, Ester Capella, d'estar darrere de la proposta que aquest dijous han fet les juntes de tractament de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Wad-Ras per concedir el tercer grau penitenciari als condemnats pel referèndum de l'1 d'octubre de 2017.

2 de juliol de 2020 (13:49 CET)

Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa
En un missatge difós a les xarxes, Carrizosa ha assegurat que "ha estat una decisió presa per Junqueras, Torra i Capella" i els ha assenyalat per "alliberar els polítics presos per uns fets gravíssims".

Carrizosa ha demanat que no hi hagi "ciutadans de primera pel fet de ser amics dels polítics que estan governant" ni tampoc "privilegis" per a alguns condemnats, per la qual cosa ha reclamat a la Fiscalia que "exigeixi igualtat de tractament per a tots els presos". A més, ha criticat que s'hagi anunciat la decisió de les juntes de tractament en una roda de premsa: "Això prova fins a quin punt l'administració de Torra i Capella està involucrada ideològicament en la concessió d'aquest permís".

També la portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, s'ha pronunciat sobre la qüestió i ha criticat que "fer cops a la democràcia surt barat a Catalunya". "Com la corrupció si ets un Pujol", ha afegit, en referència a la família de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. "Per això serveix el procés", ha conclòs en un missatge a Twitter.
Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies