Política

TV3 prem l'accelerador contra el President Puigdemont

El Telenotícies el relega a una cinquena posició

12 de gener de 2021 (11:15 CET)

El President Carles Puigdemont
El President Carles Puigdemont

Ja ho va dir el portaveu d'ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, a mitjans de novembre: "aquesta campanya serà la més bruta de la història". Els republicans han pres encara més distància amb Junts per Catalunya i han eliminat la paraula "independència" del seu discurs, substituint-la per "autodeterminació" acompanyada amb la salsa de "Taula de Diàleg"

Per eixamplar la base no és fàcil i cal la col·laboració de molta gent. A TV3 ho tenen clar. Després d'una entrevista al President Carles Puigdemont a Els Matins de Lidia Heredia, el Telenotícies ha considerat que amb deu segons n'hi havia prou i que s'havia d'emetre després de trenta minuts d'emissió. 

Carles Puigdemont

Així ho ha destacat l'assessor polític Aleix Clarió que ha destacat contra els responsables de contingut de la Televisió de Catalunya, molt propers a ERC. L'estretègia és el silenci i ho anirem veient a mesura que s'acosti el 14 de febrer. 

Altres usuaris que han comentat la publicació de Clarió també han destapat la estratègia bruta: repetir el contingut que ja havien emès al Telenotícies Comarques per tal de 'guanyar' temps i 'omplir' l'espai del TN. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies