Política

TV3 al límit: El comitè d'empresa denuncia això

El comitè d'empresa de TV3 veu "preocupant" que els responsables de la CCMA traslladin a la gestió dels mitjans les seves "batalles personals" i "diferències de sector polític". Així ho ha manifestat aquest dilluns després que la vicepresidenta del consell de govern de la Corporació i presidenta en funcions, Núria Llorach, hagi proposat cessar el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, per "pèrdua greu de confiança" en la gestió de la continuïtat de Mònica Terribas al capdavant d''El Matí de Catalunya Ràdio'.

20 de juliol de 2020 (21:19 CET)

TV3 al límit: El comitè d'empresa denuncia això
TV3 al límit: El comitè d'empresa denuncia això
 "Després d'aquest últim espectacle, haurien de plegar i deixar pas a una direcció dels mitjans i de la Corporació plural i independent del poder polític", sosté el comitè, que qualifica el Consell de Govern de la CCMA d'"agònic".
Llorach ha perdut la votació en el consell de govern extraordinari d'aquest dilluns en no obtenir els dos terços necessaris entre els quatre membres del consell. Posteriorment, el comitè ha votat per unanimitat encarregar per al setembre a Andreu Joan Martínez, "càrrec retornat d'Interior fa uns mesos", la feina de regular un procés de selecció de nous directius dels mitjans.

"Renovar els directius de les empreses amb un concurs està bé, però no de la mà de l'actual Consell. No pot ser que els actuals consellers i conselleres de la CCMA continuïn al càrrec", ha afirmat el comitè.

Al seu parer, l'intent de Llorach de "fulminar" Gordillo "culmina el sostingut enfrontament que el director de la cadena té amb la cúpula de la CCMA des de fa anys". "És preocupant el poc pudor amb què els directius i responsables de la CCMA traslladen a la gestió dels mitjans les seves batalles personals i diferències de sector polític", ha dit a través d'un comunicat.
Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies