Política

Un tuitaire deixa ben clara la diferència entre Joan Canadell i Joan Carles Gallego

Mentre un treballa per crear riquesa, l'altre la vol destruir

30 de novembre de 2020 (09:46 CET)

Joan Canadell
Joan Canadell

Joan Canadell i Joan Carles Gallego es van veure les cares al programa Preguntes Freqüents de TV3. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, que no va descartar fer el pas a la política, va repassar de valent al sindicalista que, amb tota probabilitat, formarà part de la llista dels Comuns a les properes eleccions del 14 de febrer.

La diferència entre ambdós és clara. Canadell lluita per l'empresa catalana, per enfortir la nostra economia i per crear nous llocs de treball. Gallego nega el dèficit fiscal al que l'Estado español sotmet Catalunya i queda clar que viu de fer la gràcia al centralisme de Madrid. 

Joan Canadell al FAQS

Canadell va recordar que a Catalunya patim un dèficit fiscal valorat en més de 16.000 milions d'euros. Es tracta d'una quantitat estratosfèrica que es produeix a Catalunya i no torna. Són uns diners que el nostre país invertiria a la seva manera, sense dependre de les engrunes de Madrid.

Del debat també se'n va fer ressò l'economista Xavier Sala-i-Martin, que es va posar al costat de Canadell i va criticar les mesures proposades i exposades per Gallego, que criticava el Gobierno de Madrid oblidant que el seu partit en forma part. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies