Política

Tot es mou en caiguda lliure convidant un fatxa de nivell que ara es fa passar per "catalanista moderat"

El programa d'Helena Garcia Melero convida el fundador de Sociedad Civil Catalana

16 de setembre de 2020 (10:32 CET)

Helena Garcia Melero
Helena Garcia Melero

El 'Tot es Mou' de TV3 que presenta i dirigeix Helena Garcia Melero va comptar amb la presència d'un fatxa que va de català moderat. Les intervencions de Nacho Martin Blanco i Sonia Sierra, de Ciudadanos, a les comissions de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i les picabaralles constants amb el director Vicent Sanchis estan donant resultats satisfactoris. 

Maria Pujalte i Eloi Vila

El convidat era Josep Ramon Bosch. El rètol  de la part inferior de la pantalla del programa el definia com a Fundador de Societat Civil Catalana i de la Lliga Democràtica... Tot i que molts catalans a xarxes socials el van definir d'una altra manera:  fatxa i nazi. 

Bosch començava a posar nerviosos els espectadors parlant de l'1 d'ocutbre:  "El que es va fer va ser un retorciment de la legalitat i va ser un projecte en contra d'una majoria qualificada de catalans que ens ha portat a una situació molt penosa i molt trista". Tot seguit es va fer passar per moderat exigint un indult pels presos (no polítics). 

 

Josep Ramon Bosch
Josep Ramon Bosch

 

La intervenció del fundador de Sociedad Civil Catalana va ser contestada per Albano Dante Fachin, que també era present al plató del Tot es Mou. Un comentari de Fachin, adreçat a Bosch però també a TV3, per aquesta invitació. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies