Política

La televisió pública basca fa el què TV3 no s'atreveix i enumera la llista de fills secrets del Campechano

En Jake parla dels drets successoris d'Albert Solà, el germà gran de Felipe Borbón

16 de octubre de 2020 (12:12 CET)

Fills no matrimonials del Rei emèrit
Fills no matrimonials del Rei emèrit

Felipe Borbón Grecia és l'actual Rei d'Espanya i cap d'estat. No ho és perquè el poble espanyol l'hagi votat, sinó perquè és fill de Juan Carlos Borbón, la persona triada pel dictador Francisco Franco per ser Rei una vegada ell morís.

Però és que el fill gran del Campechano no és el Preparao, sinó que és Albert Solà, un veí de la Bisbal d'Empordà, que té més edat que el seu germà Felipe i per tant és l'hereu de tots els drets successoris. 

El Campechano

Solà fa anys que ha emprès una batalla judicial dura i disposa d'uns informes d'ADN que asseguren la paternitat en un 99,9999%. Tot i això, el Tribunal Supremo no vol admetre a tràmit la demanda de paternitat. 

El Congreso de los Diputados tampoc ha volgut admetre una pregunta del diputat de Bildu, Jon Iñarritu, que ha preguntat sobre aquest assumpte. Li recorden que aquesta matèria "no es competència del Gobierno". 

Mentrestant, la televisió pública basca, tot i que Solà no és basc sinó català, s’ha fet ressò de tot plegat i n'ha parlat a En Jake. "Quants descendents té realment el rei emèrit?", s'ha plantejat. TV3, de moment, no en parla. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades