Política

La televisió alemanya diu això sobre el coronavirus a Madrid i ensorra encara més la capital del Reino

A la peça afegeixen que el Ministeri d'Exteriors d'Alemanya adverteix que no s'ha de viatjar a Madrid

13 de agost de 2020 (14:58 CET)

Televisió alemanya
Televisió alemanya

La primera onada de coronavirus va ser un desastre a l'Estado español. Les escasses mesures del Gobierno de España i un desgavell continuat no només van provocar el major número de morts a Europa sino que també han estat letals per l'economia.

Pedro Sánchez va vendre que amb la temporada turística tot tornaria a lloc però no ha estat així.

Malalt de Coronavirus

Molts països adverteixen que no s'ha de viatjar a Espanya i la gran majoria de turistes segueix la recomanació. Catalunya, de retruc, en surt perjudicada. Només cal veure l'exemple d'Escòcia i Anglaterra. Els primers han gestionat la pandèmia amb èxit de la mateixa manera que Anglaterra ha fracassat. El mateix que podria haver passat aquí si Catalunya hagués pogut gestionar des del minut 1 de la pandèmia, quan a Xina i Itàlia ja hi havia ple de casos i l'Estado español passava olímpicament de fer res.

Qui ha gestionat molt malament ha estat la Comunidad de Madrid. Alemanya se n'ha adonat i la seva televisió pública ha fet una sèria advertència als ciutadans alemanys. "Mentre que l'existència d'un rebrot de coronavirus es discuteix a Alemanya, Espanya hi està de ple. El rebrot està posant en qüestió tot relaxament. El ministeri d'Exteriors alemany ha advertit ara que no s'ha de viatjar a Madrid", diu la televisió pública alemanya. Clar i català... o clar i madrileny.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades