Política

Susanna Griso torna de vacances, fa la pilota fins l'extrem a Casado i rep a Twitter

La periodista catalana torna facilitant l'altaveu al líder de l'oposició perquè critiqui al Gobierno

2 de setembre de 2020 (09:57 CET)

Susanna Griso
Susanna Griso

La periodista catalana Susanna Griso, després d'unes llargues vacances, ha tornat a presentar Espejo Público a Antena 3. Amb una pell més bronzejada, fet que demostra que ha aprofitat bé aquests mesos i que no ha patit gens, ha demostrat que res ha canviat respecte el mes de juny passat. 

La línia editorial del programa és la de sempre i Griso està disposada a fer i a dir el que calgui per blanquejar els partits espanyolistes i unionistes. Si fa un temps era la principal admiradora d'Albert Rivera i de Ciudadanos -eren els convidats més repetits- ara és Pablo Casado i el Partido Popular qui són la nineta dels ulls de Griso. 

Antena 3 fa neteja dels col·laboradors més detrans de Susanna Griso

D'aquesta manera, la catalana espanyolista ha triat Casado com a primer entrevistat de la temporada 2020-2021. El fet d'obrir el meló amb el líder de l'oposició és tota una declaració d'intencions que no ha passat desapercebuda a les xarxes socials. 

 

 

L'entrevista ha estat  un massatge total i així ho ha percebut l'audiència. Els intens, molt minsos, de Griso de preguntar a Casado sobre el terratrèmol polític de Génova 13 amb el cessament de Cayetana Álvarez de Toledo han estat esquivats de manera cínica per Casado, que ha contestat parlant del vicepresident del Gobierno, Pablo Casado, i de Podemos, la seva 'nova ETA'. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades