Política

Sociedad Civil Catalana ja té majordom

Enric Millo Rocher, també conegut com l'exMajordom, l'exVirrei o simplement Mr.Fairy, és possiblement un dels personatges més odiats per l'independentisme. No pas perquè sigui unionista. Ho és per la seva indignitat i perquè farà el què sigui per tenir contents als amos. Al cap i a la fi li han acabat pagant els serveis prestats.

27 de juny de 2020 (20:33 CET)

Sociedad Civil Catalana ja té majordom
Sociedad Civil Catalana ja té majordom
Millo treballa (per dir-ho d'alguna manera) a la Junta de Andalucía en un càrrec de nova creació per "proteger a los andaluces que viven en Cataluña". Sembla ser que aquest càrrec no porta gaire feina ja que a l'exMajordom li sobra temps per altres ocupacions. Sociedad Civil Catalana, l'entitat ultra que treballa contra la independència de Catalunya, l'ha fitxat com a assessor.

Si més no aquesta és la versió oficial però les xarxes ja s'han omplert de bromes i alguns especulen amb el fet que no troben ningú per netejar la seu ni per servir els convidats quan es reuneixen amb la direcció de l'entitat unionista. Sigui com sigui l'exvirrei continua remenant la cua a Catalunya. Qui sap si es voldrà postular com a candidat quan el projecte del PP torni a fracassar per enèssima vegada.
Fes-ho córrer
Destacades