Política

Sergi Sol copia els arguments insultants i "cuñados" de PP i Ciudadanos per criticar un projecte del Conseller Puigneró

Sergi Sol hi torna i s'apropa cada vegada més al PSC i Ciudadanos

5 de novembre de 2020 (15:24 CET)

Sergi Sol a TV3
Sergi Sol a TV3

Fa uns dies el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, va anunciar la creació de l'Agència Espacial de Catalunya, que té previst llençar dos satèl·lits l'any 2021. Una iniciativa totalment lògica i necessària, en ple segle XXI i que comptarà amb l'ajuda de diferents empreses del sector de la tecnologia, potenciant el creixement d'aquestes i, per tant, la creació de llocs de treball. 

Sergi Sol a TV3
[banner-DFP_1]

Una inversió encertada que estan fent tots els països desenvolupats del món que ha estat molt criticada per Sergi Sol, l'assessor d'ERC i mà dreta d'Oriol Junqueras. Sol ha publicat diversos articles fent mofa de Puigneró, un sarcasme que podria ser propi d'un membre del PSC o de Ciudadanos. D'això se n'ha fet ressò l'assessor del President Carles Puigdemont, Aleix Clarió, que considera que si ERC continua per aquest camí potser caldrà repensar el Govern de coalició. 

Clarió, en una segona piulada, ha adjuntat un article on queden clars aquests insults i aquest menyspreu per part de Ciudadanos. Si no coneguéssim el passat i el present de Sergi Sol, de ben segur que pensaríem que la columna l'ha escrit Carlos Carrizosa o Miquel Iceta. Els mateixos adjectius utilitzats per els dirigents d'aquests partits al ple de Catalunya, han estat utilitzats per Sol per desacreditar Puigneró. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades