Política

Sergi Sol aplaudeix i justifica els crits i males formes de Sergi Sabrià durant una entrevista

Sabrià ha demostrat la seva mala educació en una entrevista a El Nacional

30 de novembre de 2020 (10:36 CET)

Sergi Sol a TV3
Sergi Sol a TV3

El president del grup republicà al Palament, Sergi Sabrià, ha concedit una entrevista al digital El Nacional i tal com hem pogut VEURE AQUÍ, s'ha posat molt nerviós quan la periodista ha insistit en la deriva autonomista del seu partit. 

Sergi Sabrià en una entrevista a El Nacional
[banner-DFP_1]

Sabrià ha començat a clavar cops sobre la taula i ha anat pujant el to. Una manera de fer que ha agradat molt al seu 'cap' Sergi Sol que ha destacat l'"eloqüència" de Sabrià durant l'entrevista. Precisament ho ha fet un article publicat a El Nacional. És a dir, aprofita la finestra que li proporciona aquest mitjà per criticar aquest mitjà. 

Sol ensabona Sabrià i explica que va ser alcalde de Palafrugell l'any 2009. el municipi amb major població que aleshores tenia un alcalde independentista. "Palafrugell, capital del Baix Empordà, és l’única capital de comarques gironines que podria haver caigut a mans del PSC". No Sol, la capital del Baix Empordà és la Bisbal d'Empordà. 

El Rei Sol d'ERC elogia els seus peons i celebra els seus moviments en la partida d'escacs. Sol insisteix en què els republicans no pactaran amb el PSC. Això no vol dir, tal com hem pogut VEURE AQUÍ, que el PSC no sigui clau en una investidura d'un Govern entre ERC i Comuns. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades