Política

Sergi Sabrià ataca Oriol Mitjà i la xarxa esclata contra el comissari polític d'ERC

El polític autonomista ataca l'expert en epidemiologia i l'acusa de prendre decisions polítiques

28 de octubre de 2020 (15:20 CET)

Sergi Sabrià
Sergi Sabrià

El president del grup parlamentari d'ERC Sergi Sabrià ha criticat l'epidemiòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, després que aquest qüestionés alguna de les mesures imposades per la consellera de Salut, Alba Vergés.

Pere Aragonès

Sabrià utilitzat políticament la greu crisi sanitària provocada pel coronavirus i en una entrevista concedida al programa Cafè d'idees de La2 i Ràdio 4 ha manifestat que "em fa l'efecte que hi ha intencionalitat política" intentant menysprear els consells de l'expert, qüestionant que hi ha interessos ocults en les seves declaracions. 

Preguntat per Gemma Nierga sobre si Mitjà tirava més cap a Junts per Catalunya que no pas cap a ERC, Sabrià ha tornat a la càrrega i ha explicat que "és evident que està jugant dues partides que són incompatibles". I ha afegit que "és ell sol que explica que està jugant a fer política, i té tot el dret. Ara, o fas de tècnic o fas de polític".

Encara no havia acabat. Igual que l'espanyolada que critica Mitjà per ser suposadament independentista, Sabrià ha conclòs que "entre els experts tenen idees diferents". "Ell solet explica les dues coses alhora i es contradiu". 

Les paraules de Sabrià no han agradat gens a les xarxes socials, que han destacat el seu paper i el de la resta de dirigents d'ERC contra l'expert. Un comportament que no s'allunya gens de l'adoptat a Madrid. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies