Política

Salvador Sostres: "Pilar Rahola tiene más laca que pelo"

L'articulista de l'ABC fa les delícies de l'espanyolada atacant figures de l'independentisme

15 de setembre de 2020 (13:06 CET)

Salvador Sostres
Salvador Sostres

La Diada Nacional de Catalunya d'enguany va ser atípica. Aquest darrer 11 de setembre els catalans no van sortir el carrer en massa i els actes d'aquesta jornada es van limitar als actes institucionals com l'ofrena floral al monument de Rafel de Casanova i manifestacions descentralitzades arreu del país.

Aquest fet ha servit a l'espanyolista i unionista Salvador Sostres per ridiculitzar el moviment independentista des de la seva columna del diari ABC. Sense proves, perquè amb aquest Estado anti-democràtic és impossible fer un referèndum, argumenta que l'independentisme ha perdut pistonada quan les enquestes recents consideren els votants del sí superarien el 50% dels vots. 

Vergonyós article de Salvador Sostres relacionant cocaïna, Quim Forn i Jaume Roures

Sostres, que ha fet les delícies dels seus lectors atacant independentistes il·lustres, ha atacat la periodista i escriptora Pilar Rahola només pel fet de ser catalana i independentista. I l'ha atacat de la pitjor manera: apel·lant el seu físic. Segons Sostres, Rahola té "més laca que cabells", un argument que es fa servir davant la incapacitat de contestar els seus arguments. 

També aprofita per 'atacar el president del Parlament Roger Torrent a qui qualifica com a "comercial" amb unes sabates italianes barates, de color marró i de forma punxeguda. Poc es deu haver mirat al mirall per criticar d'aquesta manera als altres. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades