Política

Sala-i-Martin crema la taula de diàleg amb aquesta piulada retratant el PSC... i el llirisme demana negociar amb l'enemic

L'economista català demana no deixar-se enganyar amb la Taula de Diàleg

30 de novembre de 2020 (19:25 CET)

Sala-i-Martin
Sala-i-Martin

La Taula de Diàleg entre el PSOE i ERC és el suposat espai de debat entre socialistes i republicans amb l'objectiu d'aconseguir millores econòmiques o socials a favor de Catalunya i els catalans. De moment, de mesos i mesos des de la investidura tot continua igual, amb més repressió que mai. 

És per això que moltes veus com la de l'economista català Xavier Sala-i-Martin se n'han cansat i han esclatat a xarxes socials. "Aquesta gent ens pren el pèl, no hi ha res a dialogar", publica, visiblement enfadat i disgustat. 

Xavier Sala i Martin

"Ara resulta que la solució dels socialistes és desenvolupar aquell Estatut retallat i mai aprovat per la ciutadania. Aquell, precisament, va ser l'Estatut que va provocar l'esclat independentista", ha afegit. I és que ningú ha d'oblidar que el Parlament de Catalunya va aprovar un Estatut que va ser primer retallat pel Congreso. Una vegada ratificat pel nostre poble, encara va ser més retallat pel Tribunal Constitucional. 

Sorprèn doncs, a Sala-i-Martin i a moltes catalans amb dos dits de front, que l'oferta del PSC i de Miquel Iceta sigui desenvolupar un nou Estatut. Què passa, que el del 2006 ja ha quedat obsolet? La repressió se soluciona amb engrunes?

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies