Política

Rufián s'arrenglerà amb el PSOE a la taula de diàleg i fa aquesta acusació contra el President Torra

El portaveu d'ERC fa la feina del PSOE i en justifica la seva absència

16 de setembre de 2020 (12:19 CET)

Gabriel Rufian
Gabriel Rufian

El portaveu d'ERC al Congreso de los Diputados Gabriel Rufián ha anat convocat a la Televisión del Gobierno i ha aprofitat els micròfons per qüestionar la feina del President Quim Torra afirmant que ell és el culpable que la Taula de Díalogo amb el Gobierno del Diálogo fracassi. 

Rufián ha afirmat que els republicans no tenen la culpa que la convocatòria d'aquesta taula s'hagi postposat. També fa la feina de la portaveu Adriana Lastra i diu que tampoc és culpa del PSOE. La culpa és de Quim Torra, insisteix. 

L'autonomista ha justificat que no s'hagi convocat la taula de diàleg aquests dies. Explica que no seria adient que es fes "entre la Diada i la possible inhabilitació de Torra". Per què no és adient? S'han preguntat els catalans. I el que és més important: com és que sap quan serà la inhabilitació?

Gabriel Rufian a la Feria de Abril

Rufián no posa cap mena de pressa per a la seva celebració. Admet les discrepàncies i el distanciament entre Junts per Catalunya i ERC i argumenta que quan s'arregli l'embolic intern "ja hi haurà temps de seure". 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades