Política

Roger Torrent rep a Twitter per aquest vídeo surrealista

El president del Parlament fa el ridícul a Tik Tok

15 de gener de 2021 (09:09 CET)

Roger Torrent a Twitter
Roger Torrent a Twitter

La campanya electoral no ha començat, almenys de manera oficial. A la pràctica, l'inici d'aquesta és un acte merament formal ja que fa anys que la política ha canviat i mai es deixa de fer campanya. El president del Parlament, Roger Torrent, ho ha demostrat a través de Tik Tok. 

Roger Torrent
[banner-DFP_1]

Torrent, que estava assegurat en un sofà d'on sembla ser el seu despatx, estava tranquil i en silenci i, de cop, ha començat a sonar música i s'han desplegat els conceptes o valors que, suposadament, ERC defensa i proposa: República (no sabem si la catalana o l'espanyola), feminisme, ecologisme, defensar el català i derrotar el feixisme. 

El vídeo s'ha fet viral a xarxes socials i usuaris com la Marta l'han compartit a través del seu compte de Twitter. Tots ells destaquen la vergonya aliena que provoca aquest tipus de política i aquests dirigents polítics i els conviden a treballar de valent i deixar de banda aquests gestos absurds. 

ERC, d'aquesta manera, vol captar el votant de diverses formacions. La seva estratègia d'eixamplar la base també passa per fer 'perfomances' a l'estil Ciudadanos. Els catalans volen solucions i ajudes als afectats per les mesures, no volen musiqueta i ximpleries. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades