Política

Roger Herèdia titlla Puigdemont de "buldog de Waterloo i acòlit del PSOE dels GAL"

Elogia el llibre d'Oriol Junqueras i Marta Rovira i diu que Carles Puigdemont representa l'"independentisme tronat"

9 de setembre de 2020 (16:23 CET)

Roger Heredia
Roger Heredia

Roger Herèdia col·labora habitualment amb el digital El Nacional i aprofita l'altaveu que li dona José Antich per atacar el President Carles Puigdemont i l'independentisme de veritat. Encantant amb el publireportatge que TV3 va fer a ERC ahir dimarts i que us vam EXPLICAR AQUI, Herèdia ha insultat el President i l'ha qualificat de "Bulldog de Waterloo i acòlit del PSOE del GAL". 

Herèdia ensabona amb esponja i fregall Oriol Junqueras i Marta Rovira i elogia el llibre dels neoautonomistes de manera descarada. "M’he llegit d’una tirada el Tornarem a vèncer de Marta Rovira i Oriol Junqueras. Aigua beneïda. Rigor, anàlisi i proposta. Ni un sol retret. En positiu. Explicant per quin motiu es va guanyar fins al 3 d'octubre i per quins motius no ens en vam sortir a partir d’aquella data". Una admiració que contrasta amb l'odi cap a Puigdemont: "Res a veure amb l’hagiografia de Waterloo que contrasta, i molt, amb el treball periodístic del Tota la veritat. Contrasta amb aquest per com s’explica el passat (com el reescriu a mida) i per l’agror permanent en cadascuna de les pàgines d’un volum que acaba per ser avorrit i interminable". 

Pere Aragonès a TV3

El periodista acusa Puigdemont i Junts per Catalunya de voler "dinamitar" els suports a la independència de Catalunya. En canvi, és clar, ERC els vol construir, eixamplant la base. "Pocs i purs, aplaudint amb les orelles les astracanades de tipus tòxics que —com el buldog de Waterloo— han passat de ser acòlits del PSOE dels GAL a icones d’aquest independentisme tronat que es retroalimenta a les xarxes i perd la força per la boca", conclou, acusant l'independentisme de mentiders i d'enganyar el poble de Catalunya. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies