Política

Roger Herèdia perd els papers i relaciona els Presidents Torra i Puigdemont amb els catalans franquistes

El deixeble de Sergi Sol supera tots els límits

14 de setembre de 2020 (20:38 CET)

Els Presidents Torra i Puigdemont
Els Presidents Torra i Puigdemont

Roger Herèdia és un militant d'ERC que formava part del Secretariat Nacional de l'ANC fins que van vetar la seva candidatura per incompliment de la normativa. Des d'aleshores la seva rancúnia cap a Junts x Catalunya ha anat a més ja que creu que els de Puigdemont són els culpables del seu veto.

Herèdia és un aprenent de Sergi Sol i la majoria dels seus articles a El Nacional, per no dir tots, els acaba fent servir per atacar - com diria Gabriel Rufián - al "espacio convergente".

Roger Heredia

Però ha traspassat tots els límits comentant la visita dels Presidents Torra i Puigdemont a la tomba de Machado. Sembla ser que a ERC molesta que algú faci un homenatge als republicans espanyols. Al cap i a la fi ells sempre s'han sentit còmodes en una república espanyola malgrat que ni la primera ni la segona van implica la independència de Catalunya. Fins i tot el President Companys va ser empresonat.

Herèdia acusa Puigdemont d'haver viscut còmodament instal·lat en el règim monàrquic. Però el millor ve després."Té nassos que es facin una foto a la tomba de Machado quan el seu llegat polític ben poc —o res— ha fet per recuperar la memòria republicana sinó que representen exactament el contrari. La seva llavor és la dels catalanistes que van rebre els franquistes amb els braços oberts". L'espanyolada li ha arribat a dir de tot a Puigdemont i Torra però relacionar-los amb el franquisme no se'ls hi havia ocorregut mai. El Rei Sol li donarà un bon premi al seu deixeble.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades