Política

Roger Herèdia carrega contra Puigdemont i diu que li fa "pena, molta pena"

El deixeble de Sergi Sol continua la seva croada contra el President Puigdemont

19 de agost de 2020 (23:09 CET)

Roger Heredia
Roger Heredia

Roger Herèdia porta temps carregant a tort i a dret contra el President Puigdemont i contra l'independentisme que fuig de processismes i diàlegs estèrils. Recentment també ha estat protagonista per alinear-se amb el "nuñisme" a Can Barça criticant l'Assemblea Nacional Catalana per voler un president independentista al F.C.Barcelona. Herèdia, com altres autonomistes, se sent còmode amb un Barça instal·lat en la foscor, l'apatia i cap ambició.

És el model que volen per Catalunya, una espècia d'Andalusia del PER ben subsidiada i renegant dels valors que sempre han fet gran el nostre país.[banner-DFP_1]

Roger Heredia

En aquest sentit, el militant d'ERC ha escrit l'enèssim article a El Nacional carregant contra el President Puigdemont. Considera Herèdia que és millor el diàleg estèril i el llirisme ja que critica el President Puigdemont per parlar clar i ser dels pocs que veu que la independència no ens la donarà l'Espanya fraternal. "O estàs amb mi o contra mi. En lloc d’intentar seduir el país, sembla voler-lo enfrontar, polaritzar", diu Herèdia.

Amb el mateix estil mesiànic, donant lliçons i com si fes misa de Junqueras i Sergi Sol, el deixeble republicà interpel·la directament Puigdemont: "I així, senyor president, quina mena de República vol aconseguir? I el que és més preocupant, quina mena de societat? Per les seves obres els coneixereu".

Conclou Herèdia aprofitant per parlar de corrupció - l'escola Rufián es nota - i per tancar amb un "em fa pena, molta pena", en referència a Puigdemont: "Senyor president, esteu sembrant una mala llavor, una rancúnia, que com abans la corrupció, serà una penyora que pagarà l’independentisme i el conjunt del país. Em fa pena, molta pena".

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades