Política

Roger Herèdia allarga la campanya bruta de Sergi Sol: "Laura Borràs és la consumació de la política aznarista"

El Rei Sol va comparar Borràs amb Ayuso, ara un altre comissari amb Aznar

3 de desembre de 2020 (13:22 CET)

Roger Heredia
Roger Heredia

La campanya electoral ja ha començat (si no és que mai ha acabat) i els comissaris d'ERC estan prement l'accelerador en la seva estratègia d'erosionar Junts per Catalunya i eixamplar la base, ara, cap a l'independentisme. 

Sergi Sol és el principal director d'aquesta orquestra. L'assessor d'ERC tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, va comparar la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, amb la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso i la consigna a xarxes socials és empènyer aquest partit cap a la dreta per justificar un acord amb l'esquerra (amb els Comuns). 

Xavier Sala i Martin

Roger Heredia, col·laborador d'El Nacional i puntualment del 'Tot es Mou' de TV3, tampoc es queda curt i una de les seves últimes columnes, titulada 'Gasolina al foc', també ha criticat la candidatura de Borràs a la presidència de la Generalitat. 

Heredia considera que els seguidors de Borràs són fanàtics i es dediquen a insultar els adversaris: "els seus seguidors es compten entre els més fanàtics, els que més temps dediquen a l’insult gratuït i amb el populisme com la seva única ideologia". Igual que Sol ho feia amb Aguirre, Heredia amb Aznar: És la consumació de la política aznarista que es retroalimenta d’extrem a extrem.

I finalment la prova definitiva que augura un pacta d'ERC amb els Comuns.  "Borràs és la garantia d’una repetició electoral si no és que acaba per posar-se d’acord amb el PSC". Per què s'han de repetir les eleccions si Junts per Catalunya, ERC i CUP sumen i ERC és independentista? No serà que l'acusació de repetició electoral és perquè Borràs no s'abstindria davant d'un Govern d'ERC i Comuns i amb l'abstenció del PSC no n'hi hagués prou? Només així s'entén l'acusació de responsable de repetició electoral. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies