Política

La resposta de Manuel Valls quan li pregunten sobre si seria Ministro del Gobierno de España

L'exprimer ministre francès humilia l'Estado español tractant-lo de país de segona divisió

16 de setembre de 2020 (11:46 CET)

Manuel Valls parla clar
Manuel Valls parla clar

Manuel Valls malgrat néixer a Barcelona ha viscut i crescut a França. Tant és així que va arribar a ser primer ministre d'aquest país. Després va buscar la jubilació daurada a Catalunya i es va presentar a l'alcaldia de Barcelona on va treure un regidor. 

La televisió francesa ha preguntat a Valls si té previst o li agradaria ser ministre del Gobierno d'España en alguna ocasió. El regidor ha estat molt contundent i ha etzibat que "jamais" perquè se sent "profundament francès" i reconeix que és molt patriota (francès). 

"Jo soc profundament francès, profundament patriota. Tinc diferents cultures, la francesa i l'espanyola, però he estat primer ministre. I quan s'ha representat França, que és un gran país, una gran potència, jo crec que no és possible representar els interessos d'un altre país", ha manifestat. 

Com si fos un jugador de futbol que no vol representar els interessos de l'etern rival, Valls ha menyspreat i humiliat l'Estado español i els espanyols. Si França és un "gran país" vol dir que Espanya no ho és. No vol ni a sentir a parlar de ser polític a Espanya. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades