Política

Res canvia: Vergonyosa repressió dels Mossos contra la fotoperiodista Mireia Comas

La repressió dels Mossos continua també amb el nou conseller d'Interior

19 de octubre de 2020 (09:21 CET)

Mossos
Mossos

El canvi de Miquel Buch per Miquel Sàmper com a conseller d'interior del Govern de la Generalitat no només té la semblança dels 'Miquels' sinó que el tarannà d'un i altre no  ha canviat gens ni mica. La repressió dels Mossos de Buch continua amb els Mossos de Sàmper i aquests continuen amb pràctiques poc ajustades a la legalitat.

Hem de recordar que la foto-periodista Mireia Comas va ser denunciada per suposadament agredir un policia. En aquell moment ella estava fent la seva feina, que no és altra que el fotoperiodisme, sense implicar-se en la manifestació o protesta que s'estigui duent a terme. 

Mossos

La Fiscalia demana un any de presó per la foto-periodista, fet que ha provocat queixes del col·lectiu. La mateixa Mireia Comas es va ressò d'una manifestació que va tenir lloc aquest passat diumenge a la plaça de l'Aigua de Terrassa.

El col·lectiu de foto-periodistes considera inadmissible que des de la policia catalana es practiquin identificacions massives als treballadors d'aquest sector. Consideren que és una intromissió  il·legítima amb l'objectiu d'evitar imatges compromeses i que no els deixen treballar en llibertat. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades