Política

La renúncia a les vacances dels Borbons era un engany: Ningú sap res d'ells

Els Borbons no en tenien prou amb Mallorca: es podrien haver escapat a un destí desconegut

31 de agost de 2020 (13:03 CET)

Felipe i Letizia
Felipe i Letizia

La Casa Reial rep milions i milions d'euros cada any procedents dels pressupostos generals de l'Estado. Amb la crisi del coronavirus i amb l'Estado español a punt de fer fallida era un gest molt important renunciar a les vacances. Després de les vacances públiques a Mallorca, els monarques ara fan unes vacances privades. Ningú sap on són. 

Amb els hospitals plens de gom a gom, ells estan gaudint d'unes vacances amb tots els luxes pagats. I encara és pitjor: no sabem on són. Els representants d’altres corones europees ensenyen sense por les imatges de les vacances fent turisme local. Tot i aixo, Felipe i Letizia no ho han fet.

El que sí és sabut és que el Rei d’Espanya reapareixerà el dia 2 de setembre a Galícia, en un acte oficial amb els militars a la Comandancia Naval del Miño, concretament ala província de Pontevedra. Després de l'estiu, cal marcar paquet patriòtic. 

La jugada de la Casa Real per espolsar les culpes a Felipe VI

Els hotels i restaurants espanyols estan fent molts esforços per tirar endavant. Seria un detall que els diners que paguen els espanyols es quedessin a Espanya. Però per a ells és un esforç massa gran. No sabrem mai on són. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades