Política

Relliscada espectacular del diari més monàrquic titllant de "borratxo" el Campechano

Un català cola un gol per l'escaire al diari més monàrquic i ultra

16 de octubre de 2020 (09:59 CET)

Rei Juan Carlos
Rei Juan Carlos

ABC i La Vanguardia són els dos diaris monàrquics per excel·lència. Un espanyol i l'altre 'català' defensen els interessos de la monarquia i de la Casa Reial perquè consideren que els seus lectors volen llegir aquests continguts.

Albert Solà a TV3

Tot i això, el diari ABC va cometre una 'errada' important. A la seva edició de dissabte va aparèixer un article que insinuava els problemes amb l'alcohol del Borbó emèrit. El mateix dia que el rotatiu feia la pilota al seu fill Felipe VI, amb 183 personalitats que li donaven suport, l'encarregat dels passatemps va publicar aquest jeroglífic. L'enigma és: "Juan Carlos va borracho".

 

Jeroglífic ABC
Jeroglífic ABC

 

"Ese emérito hace eses", aquesta és la solució. Fe de errores "ABC pide disculpas por el jeroglífico insertado el pasado sábado día 10, una colaboración que nunca debería haberse publicado, fruto de una insuficiente supervisión por parte del periódico y su proveedor". És a dir, la culpa és del responsable dels passatemps i aquesta no és la línia del diari. 

L'autor de la vinyeta és català. Veurem si la direcció monàrquica de l'ABC decideix prendre mesures i prescindeix dels seus serveis. 

Fe de errores ABC
Fe de errores ABC

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades