Política

Reguitzell de clatellots de Sala-i-Martin a Sergi Sol... i fins l'arriba a comparar amb aquest polític miserable del PSOE

La comparació de l'economista català amb aquest feixista anticatalà triomfa a xarxes socials

3 de desembre de 2020 (08:25 CET)

Xavier Sala i Martin
Xavier Sala i Martin

Les eleccions del 14 de febrer s'acosten i els partits comencen les seves campanyes. El portaveu d'ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, ja va dir que aquesta seria una campanya dura i gens pacífica i ja s'està demostrant amb els articles i columnes constants de Sergi Sol, com la que va escriure a El Periódico.

En el diari proper al socialisme s'hi podia llegir una comparació de la candidata de Junts per Catalunya Laura Borràs amb la presidenta de la Comunidad de Madrid Isabel Díaz Ayuso. És la típica estratègia de l'esquerra catalana d'etiquetar el partit de l'exconsellera de Cultura com la dreta catalana burgesa. 

Sergi Sol a TV3

Aquest comentari ha motivat moltes crítiques a xarxes socials, també de militants republicans, tal com hem pogut VEURE AQUÍ. Un dels més sonats ha estat el de l'economista Xavier Sala-i-Martin, que ha comparat Sergi Sol amb un històric dirigent socialista espanyol: Alfonso Guerra. 

Sergi Sol, igual que tots els erquis, avala el discurs republicà dels darrers dies en què s'ensorra la via unilateral i es considera que "aquesta no és la via". La via és intentar arribar (o fer-ho veure) a un acord amb l'Estat, que no acceptarà mai aquest acord. D'aquesta manera es podrà culpar aquest Estado i fer-se les víctimes però no es podrà dir que no s'ha intentant. I qui dia passa any empeny. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies