Política

Una regidora de VOX acusa el PP de pagar diaris per manipular enquestes

La guerra a la dreta espanyola és molt ridícula

7 de gener de 2021 (17:01 CET)

Isabel Pérez
Isabel Pérez

La batussa entre PP i VOX no s'atura. Durant el debat de la moció de censura que la formació ultra espanyolista va presentar contra Pedro Sánchez, Pablo Casado es va desmarcar d'Abascal amb un discurs que va ofrendre molt als votants de VOX.

Des d'aleshores els atacs entre dirigents i militants de les dues formacions no ha parat de créixer i amb l'aparició de noves enquestes els nervis s'han disparat.

Salvador Illa

La darrera d'aquestes enquestes l'ha publicat El Español de Pedro J.Ramirez on deixa pels núvols Casado i la seva presumpta capacitat per gestionar la crisi. Una altra, en aquest cas de El Mundo, pronostica un millor resultat pel PP, que creixeria nodrint-se de vots de VOX.

Això no ha agradat gens a la formació d'Abascal, que considera que tot és una estratègia pagada per reforçar el PP i ensorrar la formació d'extrema dreta. Així ho creu una tal Isabel Pérez Moñino, regidora ultra a l'Ajuntament de Fuenlabrada. Els seus seguidors creuen en aquesta teoria (i en tantes d'altres que els faci creure el partit) i han aplaudit Pérez mentre han acusat Casado de "fraude", "acomplejado" o (això val molt la pena) "comunista".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades