Política

Rebregada monumental d'empresaris a Ada Colau pel desgavell generalitzat a Barcelona

El president de la patronal assegura que els empresaris seran "proactius" per recuperar el "prestigi" de Barcelona

11 de gener de 2021 (18:49 CET)

Ada Colau
Ada Colau

Foment del Treball ha criticat la "manca de diàleg, complicitat i entesa" amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en aspectes referents a la mobilitat de la ciutat, com l'urbanisme o les superilles, entre altres. El president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, ha assegurat que el resultat de les trobades amb l'equip de l'alcaldessa en els últims mesos ha estat "molt negatiu".

Rua d'okupes

Sánchez Llibre ha retret a Colau la "manca d'humilitat" i la "prepotència ideològica" amb qui no pensa com ella i ha assegurat que té el "deure i la responsabilitat" de mantenir la reputació internacional de la capital catalana. "Prenent decisions unilaterals, està transformant Barcelona en una ciutat decadent", ha advertit a l'Assemblea General de la patronal.

El president de la confederació ha assegurat que els empresaris també "estimen" Barcelona i treballen per a l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. "Que no es faci il·lusions, perquè malgrat la seva actitud sectària i poc dialogant, els empresaris continuarem sent molt proactius cercant consens i diàleg amb la resta de formacions polítiques per recuperar el prestigi i la reputació de Barcelona", ha manifestat.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades