Política

Rebregada espectacular d'Oriol Mitjà a Pere Aragonès

"Són més importants les persones que la ideologia dels partits i voldria una persona bona com a president", afirma

20 de novembre de 2020 (21:53 CET)

Oriol Mitjà
Oriol Mitjà

L'infectòleg Oriol Mitjà ha acusat aquest divendres el vicepresident del Govern en funcions de president i candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat en les eleccions del 14 de febrer de ser "egoista" durant la pandèmia. Mitjà, que ha mantingut discrepàncies públiques amb l'executiu català en el marc de les mesures a prendre per contenir la covid-19, ha reaccionat així un cop s'ha sabut que Aragonès ha estat designat candidat d'ERC el 14-F. A través de Twitter el metge ha indicat que al partit republicà hi ha polítics "honestos i amb vocació de servei públic", però ha puntualitzat que Aragonès "no és un d'ells". I ha afegit: "Durant la pandèmia ha estat egoista i no s'ha preocupat gens per l'interès general".

Oriol Mitjà

En una segona piulada Mitjà ha afegit que ha "interaccionat amb molts polítics" durant la covid-19 i que sap "quins han respòs de forma noble i solidària i quins han prioritzat la seva agenda personal". El metge acaba: "Al final, són més importants les persones que la ideologia dels partits i voldria una persona bona com a president de la Generalitat de Catalunya".

Cal recordar que fa tres setmanes l'investigador va revelar que l'expresident de la Generalitat Quim Torra li havia ofert entrar al Govern "amb rang de conseller" amb capacitat executiva i competències en Salut però que ERC no hi va estar d'acord.
 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades