Política

Rebregada espectacular de Joel Joan a Mario Vargas Llosa

L'actor català posa a lloc l'escriptor peruà i espanyolista

18 de gener de 2021 (10:16 CET)

Mario Vargas Llosa
Mario Vargas Llosa

Els comerços no essencials estan tancats durant el cap de setmana. A més del confinament municipal i el toc de queda de 10 a 6 del matí, aquesta és una de les mesures que va acordar el Procicat durant l'última revisió. No és així amb els quioscos que vénen premsa, que romanen oberts cada dia. 

Aquest diumenge, si passejàveu pel carrer aprofitant el bon temps, haureu vist a l'aparador d'un quiosc la portada de l'ABC. És insultant i té l'únic objectiu de vendre diaris a l'espanyolada que vol sentir aquest missatge. El diari espanyolista i monàrquic fa una entrevista a l'escriptor Mario Vargas Llosa, que torna a carregar contra Catalunya. [banner-DFP_1]

Jordi Cuixart

El peruà considera que "el nacionalismo es la desgracia de este país". Una frase que ha estat captada per l'actor i director de teatre Joel Joan, que li ha clavat una bona cleca. Amb poques paraules, Joan s'hi ha adreçat i li ha etzibat: "parla del nacionalisme epanyol, no?". 

A part del missatge de Joan, també s'han vist molts altres comentaris contra els vòmits de Vargas Llosa. A destacar, alguns catalans que s'han fixat en la seva vestimenta, concretament, en el seu "fachaleco", molt vist durant les manifestacions de la primavera a Núñez de Balboa i altres zones 'Cayetanas' de Madrid. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies