Política

El PSC vol Catalunya sotmesa i acusa Alba Vergés de "fer el joc al PP i Ayuso"

Assumpta Escarp veu “indignant” que la consellera hagi votat en contra els criteris proposats pel Ministeri de Sanitat

1 de octubre de 2020 (09:51 CET)

Alba Vergés
Alba Vergés

La portaveu de Salut del grup parlamentari del PSC, Assumpta Escarp, ha considerat “incoherent i irresponsable” la consellera de Salut, Alba Vergés, per rebutjar l'ordre del ministre de Sanitat, Salvador Illa, per atacar la pandèmia de la covid-19 a Madrid. “Ha fet el joc a Ayuso i al PP”, en referència a l'enfrontament entre el govern estatal i el de la comunitat madrilenya. Escarp ha afirmat que és “indignant” que la consellera hagi votat en contra dels criteris d’harmonització.

Miquel Iceta

“Li hem sentit dir durant molts dies que s’ha de tancar Madrid i que s’ha reduir la mobilitat, i quan el Ministeri presenta unes mesures concretes per evitar la propagació del virus, ella vota en contra”.

Segons Escarp, per bé que Catalunya no està en la mateixa situació que Madrid, “és evident que el virus no entén de mobilitat ni de comunitats autònomes”. Per tant, les mesures proposades per Illa afecten a tothom “per igual”. Per això ha afegit: “no ens sembla de rebut que una consellera de la Generalitat demostri tan poc coneixement de la realitat”.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades