Política

El President Puigdemont esclata contra la Fiscalía del Gobierno más progresista de la Historia després de la darrera afinada

La Fiscalia es torna a situar al costat de la repressió i la in-justícia espanyola ho avala

18 de novembre de 2020 (12:28 CET)

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Després de centenars d'insults i amenaces adreçades al President Carles Puigdemont des que va arribar al Palau de la Generalitat, semblava que la justícia espanyola havia condemnat una de les persones autores d'aquests missatges.

Era un home que es situava sobre un cavall i proferia amenaces molt greus. Tot i això, la justícia espanyola (si es pot dir justícia) només l'havia condemnat a una multa de sis-cents euros, una sanció molt baixa tenint en compte la gravetat de les lesions.

Puigdemont, Comín i Ponsatí

Els advocats d'aquest senyor van apel·lar la sentència i, quina casualitat, la Fiscalia de Gobierno del Diálogo, el Gobierno més progressista de la història, s'hi va adherir, sol·licitant també la revocació de la sentència. 

Ara, l'Audiència ha revocat la sentència. Queda clar que allò de "todo atado y bien atado" no només va ser una promesa sinó que també ha estat una realitat. Així ho explica el President Carles Puigdemont a través d'una piulada, amb la que, amb sarcasme, qüestiona el paper del Ministeri Públic. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades