Política

Pollo d'Arrimadas a Twitter per l'entrevista del FAQS a Jordi Cuixart

Jordi Cuixart i la resta de presos polítics ja "gaudeixen" del tercer grau. No n'hi ha prou ja que cal una amnistia però si més no és una situació molt més còmoda per a ells i, sobretot, per a les seves famílies que tant han patit. Cuixart i altres presos com Raül Romeva o Josep Rull van ser entrevistats ahir a la nit al Preguntes Freqüents de TV3.

19 de juliol de 2020 (10:48 CET)

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas
És innegable que Jordi Cuixart té coses interessants a dir però Inés Arrimadas vol imposar a TV3 quins han de ser els temes a tractar als seus programes. Cuixart no va callar res i va assegurar que calia aprendre de l'1 d'Octubre que, a la propera, s'ha d'anar fins al final amb totes les conseqüències.

L'entrevista no va agradar a Inés Arrimadas que va escriure aquesta lamentable piulada exigint al FAQS que parli del coronavirus. Oblida Arrimadas que això ja ho va fer i, entre d'altres convidats per parlar del tema, hi havia Oriol Mitjà. Però com Mitjà també els cau malament no deu comptar. Ells preferirien que hi anés qualsevol "cuñado" sense cap mena de formació a repetir arguments de Ciudadanos.

Fes-ho córrer
Destacades