Política

Polèmica per la intervenció de La Lore a una TV3 cada dia més espanyolitzada

La Lore demostra al PP el seu aprenentatge de l'època de Ciudadanos

13 de gener de 2021 (12:27 CET)

Lorena Roldán
Lorena Roldán

És increïble veure les voltes que dóna la vida. Lorena Roldán primera era independentista i anava a les manifestacions de la Diada amb una estelada a l'esquena i una senyera pintada a la galta i després de trobar feina a Ciudadanos ha canviat de carrer i ha fitxat per una altra empresa, pel Partido Popular. 

La tasca que li encomanen és més o menys la mateixa. 'Muntar pollos', criticar el moviment independentista i dir que per culpa del procés no es parla d'allò que realment afecta i preocupa els catalans. I així ho està fent. 

Lorena Roldán

Després de l'entrevista del President Carles Puigdemont a Els Matins de TV3, amb Lidia Heredia, Roldán va començar a posar en pràctica els seus coneixements adquirits a Ciudadanos, però ara vestida amb jaqueta blava i un escut d'una gavina. 

La llengua de comunicació amb el seu públic no ha canviat, perquè els clients són molt semblants. Referir-se al Molt Honorable com a "ese señor" també segueix igual. Uns minuts més tard, va aparèixer al Planta Baixa de Ricard Ustrell on va explicar que  "El PP està en la via de recuperar la concòrdia a Catalunya". Casualitats de la vida, el presentador no li va preguntar sobre la "concòrdia" del seu anterior partit amb Catalunya. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades