Política

La piulada més cínica de Rufián... amb desenes de clatellots cap a ell

El portaveu d'ERC al Congreso s'encara amb el President Carles Puigdemont

15 de setembre de 2020 (11:51 CET)

Gabriel Rufian
Gabriel Rufian

El portaveu d'ERC al Congreso de los Diputados Gabriel Rufián ha tractat de ximples els usuaris de xarxes socials i des del seu compte de Twitter ha publicat la piulada més cínica de la seva llarga vida parlamentària. 

Dolores Delgado

Després de portar mesos -o anys- adreçant-se a Junts per Catalunya com a "Convergència" amb el clar objectiu de tacar el nom del President Carles Puigdemont i relacionar-lo amb la figura de Jordi Pujol, ara demana un front comú perquè "per guanyar ens necessitem tots, convergents i divergents". 

 

 

El comentari venia precedit d'un article del diari Ara en què aquest diari es feia ressò de les crítiques del President Carles Puigdemont cap a Gabriel Rufián, precisament, per aquestes etiquetes. Els usuaris de Twitter han destacat aquest cinisme i li han fet memòria sobre les seves constants piulades en les quals ataca l'exiliat però també altres representants del partit com Laura Borràs.

El cansament i les crítiques cap a ERC cada vegada són més evidents a Twitter. El gir dels republicans cap a l'autonomia i la ingenuïtat d'aquests davant les promeses del Gobierno d'España han fet dir prou a molts dels seus votants. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades