Política

Piulada "macarra" de Carrizosa contra Puigdemont i Junqueras per tapar la fugida del Campechano

El dirigent de Ciudadanos demostra que l'estil Montapollos no l'han perdut

4 de agost de 2020 (14:50 CET)

Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa

Carlos Carrizosa va anunciar a l'entrevista de TV3 que el seu partit havia adoptat una postura més moderada. Fins i tot va dir que s'havien reunit amb el President Torra. Façana imposada per Inés Arrimadas per guanyar vot centrista a les Espanyes però l'essència "macarra" i "Montapollos" encara la conserven. La darrera piulada de Carlos Carrizosa així ho certifica.

Carrizosa ha fet un escrit lloant el Campechano assegurant que s'aparta per preservar la "dignidad de la institución". Una manera ben curiosa de dir que el Campechano s'ha endut milions d'euros en comissions i que fuig per cames malgrat que la justícia podria actuar si hi veu delicte fiscal.

Juan Carlos I, Campechano

Carrizosa contesta d'aquesta manera a Oriol Junqueras i etizba al líder d'Esquerra Republicana que Puigdemont o "tu compinche" com li agrada dir al cuñado Carrizosa, "huyó en un maletero. Amb un to tavernari propi dels moments més èpics de Jordi Cañas, Albert Rivera i Inés Arrimadas al Parlament, Carrizosa acusa l'independentisme de corrupció i a Junqueras de "pisotear la democracia".

Es fan dir moderats però són una colla de radicals que no saben on van i que acabaran devorats per VOX, el monstre que ells mateixos van ajudar a crear normalitzant les formes quinquis a la política.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades