Política

Pilar Rahola respon contra la campanya de processistes i unionistes contra el President Puigdemont

La periodista i escriptora s'encara amb un col·laborador processista de La Vanguardia

30 de juliol de 2020 (17:43 CET)

Pilar Rahola a TV3
Pilar Rahola a TV3

A La Vanguardia espanyola hi ha col·laboradors de tots colors. Hi escriuen molts unionistes i processistes, començant pel seu director Jordi Juan. Se salven grans escriptors de renom com Quim Monzó i Pilar Rahola, que se les ha tingut amb un altre columnista, processista i contrari al President Carles Puigdemont. Estem parlant de Francesc Marc Álvaro, un dels habituals a Rac1 amb Jordi Basté. El to sarcàstic de Francesc Marc ho deia tot: 

Un mundo perfecto": "Hiperliderazgo personalista que convierte en folklore cualquier debate interno y las primarias. (...) Puigdemont es más caudillista que Pujol y más ambiguo, en lo que le conviene.  Puigdemont presenta algunos fallos de serie: tiende a ser virtual, como el acto “telemático-friendly” de presentación del congreso de la nueva organización. Y se basa en un mito tan bonito como frágil: que la fórmula secreta de la independencia está en la caja fuerte del despacho de Puigdemont en Waterloo". 

La reacció viral de Pilar Rahola quan ha sabut les amenaces d'ERC a Quico Sallés

Rahola el contestava de manera brillant, sense citar-lo. Però se li va entendre tot. Tothom va saber de qui parlava la l'escriptora de l'Espia del Ritz: Carles Puigdemont és percebut pels seus oponents com l’enemic (...) Les bales disparen en totes les direccions: els que li perdonen la vida des d’un paternalisme presumptament còmplice, la majoria dels quals fugits de l’esfera independentista per por, per estatus, per neguit professional, per comoditat...". Qui segueix a ambdós, a processista i independentista, ho ha entès tot. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades