Política

Pilar Rahola posa a lloc la neoespanyolista Anna Grau

La periodista Anna Grau va ser durant molts anys la delegada del diari Avui a Madrid. Era una de les habituals de les tertúlies de TV3 durant el primer quinquenni de la dècada passada i era de les poques persones que defensava actituds independentistes en un moment en què gairebé tothom era unionista i no es feia mal veure. Però alguna cosa va canviar i un cop la van fer fora de l'Avui es va convertir a l'unionisme més desacomplexat.

5 de maig de 2019 (13:40 CET)

Pilar Rahola posa a lloc la neoespanyolista Anna Grau
Pilar Rahola posa a lloc la neoespanyolista Anna Grau
A Madrid va ser parella de Sánchez Dragó, un espanyolista radical votant de VOX i que afirma sense cap mena d'escrúpol ni vergonya que va mantenir una relació sexual amb dues nenes de 13 anys. El to xulesc l'ha ben après a la seva estada a la Capital del Reino i la batussa amb Pilar Rahola va ser èpica.

"No, a mi em feu callar però a ella no. Els de Madrid us fan por" va assegurar la periodista independentista. "Jo sóc de Girona", va contestar indignada Grau. La resposta de Rahola va ser espectacular: "Sí, ets de Girona i abans eras indepe. Però a Madrid paguen millor, ja et donaran la medalla d'Isabel la Católica".

El FAQS d'ahir va tenir molta polèmica pel to que va fer servir la presentadora Cristina Puig amb el President Puigdemont (VEURE AQUÍ).
Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies