Política

Pilar Rahola destrossa a Twitter els que encara creuen en l'"Espanya fraternal" del PSOE

La periodista catalana posa a lloc aquells 'independentistes' d'ERC que defensen el Gobierno del Diálogo

28 de octubre de 2020 (11:47 CET)

Pilar Rahola
Pilar Rahola

Tal com us hem EXPLICAT AQUÍ, la Guardia Civil del Gobierno del Diálogo ha detingut tres empresaris presumptament vinculats al moviment del Tsunami Democràtic amb l'objectiu de demostrar als catalans que són l'Espanya fraternal que vol rebaixar la tensió i acabar amb la crisi institucional provada pel procés.

La detenció va encaminada a investigar si es van produir els delictes de blanqueig de capitals i malversació de fons públics. En aquest sentit, considera la Policia que aquests empresaris haurien intervingut per transferir diners cap a Bèlgica, a favor de l'entorn del President Carles Puigdemont. 

Pilar Rahola a TV3

La periodista i escriptora Pilar Rahola hi ha reaccionat i ha clavat un bon clatellot a tots els "republicanets independeitsets" que encara defensen que els socialistes són diferents, són bons, volen dialogar i no tenen res a veure amb l'alternativa de Vox i PP. 

 

 

Sigui com sigui i encara que aquest fet evidenciï que la repressió de l'Estado és vigent, el Tsunami Democràtic ha fracassat a Catalunya i l'independentisme està molt decebut. Això explica que avui es produeixin molts comentaris d'independentistes manifestant que aquesta detenció l'havia de fer el poble.  

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies