Política

Pilar Eyre anticipa una notícia bomba de Juan Carlos I

La periodista catalana insinua una informació molt important

15 de febrer de 2021 (09:20 CET)

Rei Juan Carlos Borbón
Rei Juan Carlos Borbón

La cronista reial Pilar Eyre, una de les periodistes i escriptores més ben informades sobre la Casa Reial, ha encès totes les alarmes després de publicar una piulada en la qual informa que té una informació molt important que afecta el rei emèrit. També afegeix que necessita "temps" per comunicar-la. 

Com sempre, El Español de Pedro J Ramírez, que està molt ben informat en els temes que afecten la monarquia, especula sobre l'estat de salut del Campechano. Diu que hi ha 'preocupación' "por el estado de salud de Juan Carlos en su sexto mes de ‘autoexilio’ en Abu Dabi. La salud del Emérito, según fuentes consultadas, habría empeorado en las últimas semanas".[banner-DFP_1]

Aquest suposat estat de salut també hauria estat confirmat per l'entorn proper de Juan Carlos a Sanxenxo (Pontevedra), on solia anar a navegar amb el seu veler i on gaudia de grans quantitats de marisc, productes que regava amb bons vins de la zona. 

Des que va marxar als Emirats Àrabs Units, la salut de Juan Carlos Borbón ha estat molt comentada als mitjans de comunicació catalans, espanyols i internacionals. Estarem pendents els propers dies a veure si hi ha novetats importants i si es pren la decisió de tornar a Espanya per la seva hospitalització. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies