Política

Una periodista de TV3 denuncia aquesta greu actitud catalanòfoba al Departament de Salut

La Consellera Vergés ha de prendre mesures de forma immediata

28 de agost de 2020 (18:55 CET)

Mireia Prats
Mireia Prats

El menyspreu cap al català es va extenent per tot el país. "Casualment" en molts casos ve de part de membres de personal de seguretat que es creuen qui sap què perquè els han donat una porra.

Fa pocs dies ja va passar quan dos vigilants d'un tren van perseguir una noia com si estiguessin a una taverna pel simple fet que ella no els va parlar "en cristiano", és a dir, en castellà, la Lengua del Imperio (VEURE AQUÍ).

Ada Colau

Avui hem conegut uns fets similars. Els denuncia la periodista de TV3, Mireia Prats. Ella juntament amb altres periodistes de la televisió pública catalana havien de cobrir una roda de premsa al Departament de Salut.

La sorpresa va ser quan van intentar entrar i es van identificar. El vigilant de seguretat amb xuleria i prepotència els va etzibar que "dímelo en castellano, que no entiendo". Ho va fer tres vegades i possiblement ho hagi fet en altres ocasions. Caldrà veure si el departament de salut pren alguna mesura o considera que l'actitud del vigilant és correcta no sigui que el fet de parlar català sigui "massa nacionalista".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades