Política

El Periódico continua la seva campanya contra el President Puigdemont amb Sergi Sol comparant Borràs amb Ayuso perquè els seus lectors comprin el discurs de l'Espanya fraternal

El Rei Sol demana als peons d'El Periódico que l'ajudin derrotar la dama Borràs

1 de desembre de 2020 (18:12 CET)

Sergi Sol a TV3
Sergi Sol a TV3

A El Periódico de Catalunya se li veu el llautó. Els seus últimes editorials han anat destinats a acabar amb la figura del President Carles Puigdemont. D'aquesta manera, els lectors del diari des socialistes tenien clar qui no votar, per si abans en tenien algun dubte. 

Està clar, doncs, que a El Periódico de Catalunya, igual que a altres mitjans catalans La Vanguardia, no els interessa un nou Govern liderat per Junts per Catalunya i per Laura Borràs sinó que prefereixen un tercer Tripartit d'ERC, PSC i Comuns o, almenys, un bipartit d'ERC i Comuns amb el suport extern del PSC.[banner-DFP_1]

Miquel Iceta

L'assessor i ferm defensor d'ERC, Sergi Sol, a més d'escriure a El Nacional contra l'independentisme, també té un racó a El Periódico, que li cedeix l'espai de l'editorial per poder atacar Carles Puigdemont. 

Sergi Sol, segons Aleix Clarió, és la persona que ha treballat més i millor per destruir els ponts de l'independentisme, els teixits formats entre ERC i Junts per Catalunya. El Rei Sol compara la candidata de Junts, Laura Borràs, amb la presidenta del PP de la Comunidad de Madrid, Isabel Diaz Ayuso, amb un clar objectiu: etiquetar Junts per Catalunya com un partit de dreta catalana prioritzant, per tant, l'eix esquerra i dreta per davant de la qüestió de país. On vas a parar, es molt millor Pablo Iglesias i Podemos, que són espanyols, però d'esquerres. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades