Política

Peñafiel "felicita" de forma peculiar Letizia pels seus 48 anys

El periodista juancarlista torna a fer evident la seva animadversió contra la Reina

16 de setembre de 2020 (12:09 CET)

Jaime Peñafiel
Jaime Peñafiel

La Reina Letizia ha fet 48 anys. Tal com us vam EXPLICAR AQUI, l'espanyolada més rància i casposa la va felicitar amb una carta en la qual demostraven el seu fanatisme i la seva submissió cap a la institució. 

Pocs mitjans i poques personalitats han felicitat la Reina, almenys públicament. Qui si ho ha fet és el cronista reial Jaime Peñafiel, però ho ha fet a la seva manera. Ho ha fet a través de República.com, on escriu habitualment: Letizia ha cambiado de “ordinary people” a consorte real, pero no de carácter, cada vez más autoritario incluso con sus hijas a las que está educando sin permitir expresarse con libertad".

Peñafiel insisteix en les desqualificacions. Diu que a més de ser autoritaria és falsa. Recorda que es va casar amb el seu exmarit per la via civil i amb Felipe per l'Església: “Porque cuando conocí a Felipe.... vi La Luz”. Me gustaría saber y a ustedes supongo que también, qué entiende Letizia por “La Luz”.

Reina Letizia

El periodista, als seus 88 anys, no en deixa passar ni una. No es creu l'amor de Letizia cap al Preparao. Ni tampoc el seu sentiment religiós per haver participat en una cerimònia religiosa. Queda clar que l'asturiana no cau bé a ningú. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades