Política

Una paraula de Xavier Sala-i-Martin posa dels nervis a Ciudadanos

L'economista esclata contra Edmundo Bal pels seus atacs al President Torra

7 de agost de 2020 (22:43 CET)

Xavier Sala-i-Martin
Xavier Sala-i-Martin

Ciudadanos fa creure a l'opinió pública que ha iniciat un gir cap a la moderació. És pura estratègia electoral per no acabar-se d'ensorrar ara que han vist que VOX els ha passat per la dreta. Fer de Montapollos al Congreso de los Diputados no els serviria de res perquè aquest votant ja s'ha decantat per VOX, molt més directe i desacomplexat. Això sí, una cosa és fer veure que són moderats i l'altra és deixar d'atacar l'independentisme.

En aquest sentit segueixen tan "Montapollos" com sempre. S'ha pogut veure avui al ple monogràfic sobre el Campechano que s'ha celebrat al Parlament de Catalunya. Carlos Carrizosa - la Lore no sé sap on és i tothom dóna per fet que ha caigut en desgràcia - ha fet servir la demagògia habitual.

Isabel Coixet

Gairebé ni ha citat el Campechano i s'ha dedicat a llençar atacs contra l'independentisme i contra la gestió del President Torra.

Abans ho havia fet Edmundo Bal, un dels diputats de confiança d'Inés Arrimadas i que havia estat un dels Abogados del Estado més beligerants contra l'independentisme. Xavier Sala-i-Martin ha vist la piulada i visiblement enfadat s'ha preguntat perquè aquesta gent no tracten els seus problemes.

Els morts per Coronavirus, la fugida del Borbó i tants altres conflictes que viu l'Estado español. Sala-i-Martin fa una dura acusació i es pregunta perquè passa tot això:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades