Política

Paco Marhuenda fa el ridícul absolut amb aquesta llepada al Campechano

El director de La Razón delira i es queda sol defensant el Borbó emèrit

25 de agost de 2020 (10:11 CET)

Paco Marhuenda
Paco Marhuenda

A Europa i al món ningú s'atraveix a discutir la figura de Juan Carlos I. A Espanya, cada vegada són més els mitjans de comunicació que consideren que hi ha límits que no es poden sobrepassar i 'ataquen' el Campechano a canvi de defensar de manera aferrissada el seu fill.

Tot i això sempre hi ha excepcions. I els que ho veuen d'una altra manera sempre són els mateixos. En aquest cas, el director de La Razón Paco Marhuenda ha valorat l'entrevista que Corinna Larsen va concedir a la BBC i també ha comentat les últimes notícies que han aparegut sobre la fugida de l'emèrit als Emirats Àrabs Units.

Marhuenda gosa defensar Juan Carlos i critica l'ex amant amb comentaris masclistes. "Trepa arribista, ha hecho carrera gracias a su talento... intelectual, saber idiomas y ser atractiva".  I encara n'hi havia més. "Está donde está por acostarse con el Rey de España. Quería casarse para ser duquesa de Toledo o princesa de Borbón. Es adicta a los títulos nobiliarios". 

Amadeo Martínez Ingles.jpeg

Els espectadors no entenien què estava passant. La instrucció és clara. Uns defensen la monarquia actual i els altres defensen la institució, entenent que l'emèrit també en forma part. Aquest és el repartiment de rols. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades