Política

Òscar Dalmau diu el nom de la persona que falta cridant "Viva el Rey" al ridícul vídeo de suport al Preparao Felipe VI

L'espanyolada va difondre un vídeo amb 183 personatges del món de la caverna cridant "Viva el Rey"

13 de octubre de 2020 (12:00 CET)

Oscar Dalmau
Oscar Dalmau

L'espanyolada ha sortit en massa a defensar el Preparao amb  un vídeo, on apareixen 183 personalitats a cridar Viva el Rey. Entre elles, hi ha polítics, periodistes, personalitats del món de la cultura, de l'esport i la Fiscal Magaldi, coneguda pels seus atacs al moviment independentista. 

El vídeo ha tingut moltes reaccions, tant a favor com en contra. Centenars de milers d'espanyols s'han sumat als 'Vivas' i han destacat la seva voluntat d'aparèixer al vídeo. Dins dels contraris, destaca la piulada del periodista Òscar Dalmau, que s'ha fet viral i ha tingut gran repercussió a xarxes. 

Fiscal Magaldi

Segons el presentador del 'Gran Dictat', col·laborador de La Competència, entre molts altres programes, falta una persona: el Borbó emèrit. Falta el Campechano, que podria haver intervingut des dels Emirats Àrabs Units, on està gaudint d'una excel·lent jubilació. 

Entre els participants hi ha Mariano Rajoy, Santiago Abascal, Inés Arrimadas, Albert Boadella, Federico Jiménez Losantos, Bertin Osborne, Belén Estaban i molts altres personatges del món de la caverna. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades