Política

Nova jugada bruta de TV3 contra el President Puigdemont

Silenciat el darrer èxit del President Puigdemont a Europa

21 de novembre de 2020 (16:25 CET)

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

El Gobierno de España no se n'amaga: volen a ERC al capdavant de la Generalitat. Saben que Pere Aragonès no portarà problemes i el podran entretenir amb la taula de diàleg.

Malgrat que ERC ha negat que vulgui pactar amb el PSC, Iceta farà el què li digui Sánchez i al PSOE li és igual quedar-se fora del govern i donar suport des de fora a un govern ERC-Comuns.

Santiago Abascal

La maquinària per engalipar la població ja ha començat i el CIS ha publicat una enquesta (sense cuina) amb un vot directe molt alt per ERC i molt baix per Junts x Catalunya. A TV3 també han començat les hostilitats i han fet àmplia promoció d'aquesta enquesta sense posar en context.

Aleix Clarió, assessor del President Puigdemont a les xarxes socials, també ha denunciat que a TV3 s'amaga el darrer èxit del President Puigdemont a Europa. El fracàs de VOX contra el President legítim i actual eurodiputat no és important per a una televisió pública que ja es va adaptant als nous temps i a la nova foscor i irrellevància de la Catalunya tripartita.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades