Política

Nova humiliació de Xavier Sala-i-Martin a Gonzalo Bernardos

L'economista català posa al seu lloc a l'espanyolista per la seva lamentable participació a La Sexta

9 de setembre de 2020 (15:58 CET)

Gonzalo Bernardos a La Sexta
Gonzalo Bernardos a La Sexta

Amb l'estiu finalitzat, s'acaba la calor, arriben les pluges i també la tornada a la normalitat televisiva. Preguntes Freqüents a TV3, Sálvame Delux a Telecinco i La Sexta Noche a aquesta cadena. En l'últim programa, Iñaki López va haver de posar ordre entre Gonzalo Bernardos i Juan Ramón Rallo, dos periodistes que van iniciar una dura picabaralla dialèctica. 

Xavier Sala i Martin

L'estratègia de Bernardos es limita a interrompre constantment el seu interlocutor i desqualificar-lo personalment, parlant d'ell i els seus "compinches". Un tercer economista, Xavier Sala-i-Martin, ha posat al seu lloc Bernardos i li ha dedicat una piulada contundent. 

 

 

El també professor de la Universitat de Columbia, als Estats Units, li recorda que els seus arguments s'han limitat a "insultar", "no deixar parlar l'adversari" i utilitzar el comodí  de la "despesa pública", mesura que Sala-i-Martín qüestiona amb encert. 

 

 

Els usuaris de Twitter també hi han volgut dir la seva i també han 'atacat', amb humor, Bernardos. Consideren que és el 'Tomás Roncero' de la política o de l'economia i que es un 'hooligan', protagonitzant un espectacle lamentable i amb arguments equivocats.  

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades