Política

La nit temàtica d'ERC a TV3 fracassa en audiència

Marta Rovira, Roger Torrent i Pere Aragonès apareixen de manera seguida i en tres programes diferents a TV3

9 de setembre de 2020 (15:12 CET)

Pere Aragonès a TV3
Pere Aragonès a TV3

A Catalunya, la televisió líder d'audiència és TV3. Això a priori demostra que es tracta d'uns espectadors intel·ligents que prefereixen serietat abans que la vergonya i la decadència que es pot veure a Telecinco amb Sálvame. 

És per això que saben llegir entre línies i van captar ahir dimarts com se celebrava una nit temàtica d'ERC. Toni Cruanyes, al Telenotícies Vespre, va entrevistar la secretària general d'ERC Marta Rovira, des de Ginebra. Tot seguit, amb motiu dels quaranta anys de restitució del Parlament, Vicent Sanchis va entrevistar el president Roger Torrent. I abans de tot això, Xantal Llavina i la seva Revolució 4.0 va comptar amb la presència de Pere Aragonès. 

El resultat de la suma: tres programes consecutius i tres entrevistes als tres líders d'ERC. Després diuen que TV3 és una televisió imparcial que compta amb la presència de tots els actors polítics. I un fracàs d'audiència. 

Xavi Coral a TV3

D'aquesta manera, 'La Nostra' (o la seva) no dedica una jornada sencera a la CUP. No hi ha una entrevista a Carles Riera, a Anna Gabriel i Maria Sirvent en un mateix dia. Tampoc a Junts Per Catalunya. Els interessos ocults comencen a sortir a la llum. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades