Política

Ni els de VOX diuen això: Emiliano García Page afirma que es "obligatorio hablar castellano"

El president de Castilla La Mancha aposta per l'Espanya Una Grande y Libre

13 de novembre de 2020 (10:32 CET)

Emiliano García Page
Emiliano García Page

El president socialista de Castilla La Mancha Emiliano Garcia Page ha superat tots els límits i ha demostrat que està al capdavant d'una de les Comunitats Autònomes més representatives de la 'España Profunda'. 

García Page, en una entrevista al Canal 24 hores, ha demostrat que ell i els seus encara estan a l'España del Quijote i Sancho Panza i ha defensat la supremacia de la llengua castellana enfront les altres llengües existents a l'Estado.

Emiliano García Page

En aquest sentit, Page fa uns dies ja va criticar que el vicepresident Pere Aragonès s'adrecés a la presidenta de la Comissió Europea, Ursula Von der Leyen, en anglés i no ho fes en castellà. Ara, interpreta la Constitución i, fins i tot, atorga menys drets a la llengua catalana que la pròpia Carta Magna. 

"És oficial a tot Espanya i tots tenen dret i obligació a parlar-lo" , diu Page, oblidant que l'article 3 estableix que "el castellà és la llengua espanyola oficial de l'Estat. Tots els espanyols tenen el deure de conèixer-la i el dret a utilitzar-la". 

Aquesta posició de Page és molt més severa que qualsevol altra exposada pel partit ultra Vox, que per molt radical que sigui aquest partit, mai ha qüestionat que els catalans tinguin el deure de parlar en castellà. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades