Política

Militants de VOX es revolten i es volen fer "okupes simbòlics"

La crítica constant de Vox als okupes els ha sortit malament: ara són ells els okupes

5 de octubre de 2020 (17:25 CET)

Xavi Altamirano
Xavi Altamirano

Els dirigents, votants i militants de Vox, a més de moltes altres coses, també són "anti-okupes". I no només perquè vulguin protegir la propietat privada -que també- sinó perquè saben que aquestes reivindicacions venen i tenen un rendiment polític important, ja que es criminalitza al col·lectiu. 

Ara són ells qui es volen convertir en okupes. Xavi Altamirano, que casualment és el cosí del periodista Carlos Herrero, és membre de Vox per Málaga i número dos del primer candidat: Enrique de Vivero, que rivalitzava amb Martin Ortega. [banner-DFP_1]

Gabriel Rufián

Altamirano segueix donant suport a Enrique de Vivero i més després de les trampes de José Enrique Lara, que segueix a la seu i es nega a marxar tot i que la militància ha apostat per nous perfils. 

És per això que volen convertir-se en "delinqüents" i okupar la seu de Vox a la ciutat andalusa, per pressionar Madrid. Demanen a Santiago Abascal que Madrid organitzi una comissió gestora per gestionar aquest partit a nivell provincial. L'okupació serà fins que no s'acordi aquesta Gestora. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies